Skoni DMS – Proizvodnja ugostiteljske opreme

logo_dms

SKONI DMS doo osnovan je 23. Februara 2001. Godine. Trenutno ima 14 zaposlenih u stalnom radnom odnosu. Preduzeće je specijalizovano za izradu tehnoloških projekata i opremanje ugostiteljskih objekata, kafića, restorana, pekara, mesara, prodavnica…

Primarna i osnovna delatnost je proizvodnja ugostiteljske opreme (neutralna, topla, rashladna), od nerđajućeg čelika (Č 4850), odnosno inoksa, a po standardima HACCP-a. Lim uvozimo iz zemalja EU (Nemačka i Italija).

Neutralna oprema

– radni stolovi

– neutralni stolovi

– sudopere

– stalaže

– kuhinjska kolica

– paroskupljači – nape

Rashladna i topla oprema

– hladni i topli stolovi i vitrine

– rashladni ormari

– šankovi

– samoposlužna linija

– linija za podelu hrane i sl.

Pored navedenog, bavimo se i izradom enterijera od inoksa i to ograda, rukohvata, fontana.

Reference

SKONI DMS doo je opremao nekoliko većih objekata u Srbiji, a po obimu posla, izdvojićemo samo neke, kao npr. Vojni objekat “Cepotina” u Bujanovcu, Srpska Patrijaršija u Beogradu, “Idea” – TC – “Ušće” Beograd, “Idea” Novi Sad, “Idea Loznica, “Idea” Bezanija – Beograd, “ATP” Beograd, “Univerzitetsko selo” u Beogradu, dom za decu i omladinu “Zabučje” u Uzicu, Francuski kulturni centar u Beogradu, “MPC” – grčki restoran u TC “Ušće”, restoran “Monjument” u TC “Ušće” Beograd, Aerodrom – bescarinska zona – Beograd, “Galenika” Zemun, Sportski centar Kovilovo i dr.

Opremu radimo po dimenzijama koje želi kupac, a koje odgovaraju već urađenim građevinskim radovima. U dosadašnjem, a tako i u budućem poslovanju ove firme, kvalitet je uvek na prvom mestu, kao i, nadamo se, uspešna saradnja, kako sa sadašnjim, tako i sa budućim kupcima.

Proizvodnja: Ovčanski put 16D, Borča
Sedište: Humska 14, Beograd

Naš kvalitet i Vaše zadovoljstvo – garant su uspešne saradnje.

Adresa:

Ovčanski put 16D,
11000 Borča

Telefoni:

011/2993-949

063/8164-354

Fax:

011/2993-952