Stomatološka ordinacija Dr Branka Marković

logo_markovic_branka

Mi smo tim… uspešna kombinacija visko edukovanih stomatologa u različitim oblastima stomatologije.

Istovremeno, individualci i profesionalci obučeni i sposobni za pružanje vrhunskih usluga u oblasti paradontologije, endodoncije, estetske i rekonstruktivne stomatologije, oralne implantologije i stomatološke protetike.

Mi smo tim… realnih entuzijasta, zaljubljenika u profesiju, doslednih u pridržavanju savremenim i svetski aktuelnim doktrinama u stomatologiji koji se zasnivaju na biološkim principim.

Šta nam je specifičnost… mogućnost kompleksne i poptune terapije (uključujući i protetsku rehabilibaciju) obolelih od paradontopatije sa izraženom destrukcijom potpornih tkiva i gubitkom velikog broja zuba. Takva terapija obuhvata sve domene hirurške terapije paradontopatija… regenerativnu terapiju (primenu koštanih transplanata i implanata, usmerenu regeneraciju paradoncijuma), istovremenu primenu oralnih implantata u cilju nadoknade izgunljenih zuba ali i rekonstruktivnu plastičnu mukogingivalnu hirurgiju.

Naš profesionalni moto je “zdravlje pre svega… uspostavljanje a potom očuvanje uspostavljenog zdravlja potpornih tkiva i zuba a potom nadoknada izgubljenih zuba”. U pitanju je kompleksna terapija u okviru koje se postizanje visokih estetskih rezultata terapije, čak i u najtežim slučajevima, podrazumeva.

USLUGE:

Popravka zuba

Protetika

Oralna hirurgija

Endodoncija

Dečija stomatologija

Estetska stomatologija

Ortodoncija

Implantologija

Adresa:

Partizanske avijacije 30/3
11070 Bežanijska kosa

Telefon:

064/3110-014

Web sajt:

www.stomatologbezanijskak…