Planeta na dlanu

Turistička agencija iz Zemuna koja svojim klijentima već jednu deceniju pruža potpune usluge putovanja kroz ponudu najvećih domaćih i svetskih turoperatera, avio prevoznika, hotela, zdravstvenog osiguranja i rent a cara. Veliko iskustvo u pružanju turističkih usluga i ponuda najjeftinijih avio karata će uticati da se dolaskom kod nas osećate kao kod prijatelja, a ljubaznost naših službenika će to priljateljstvo učiniti dugotrajnim. Vaše putovanje će biti putovanje sa osmehom i cela planeta će Vam biti na dlanu.

VILA ZEMUN

Vila Zemun nalazi se u samom jezgru starog Zemuna, u neposredoj blizini obale Dunava i prelepog šetališta kraj reke, kule Gardošu i opere-teatra Madlenijanum.

Kako se nalazi na svega par minuta od taxi i autobuskih stanica odakle vode linije do svih ključnih tačaka u Beogradu, lokacija vile pruža laku i brzu povezanost sa ostalim delovima grada, kao i sa autoputevima.

Ipak, ušuškana u dvorištu, Vila Zemun nudi idelano prenoćište za sve koji žele mirne noći bez saobraćaja i buke. Sve sobe imaju svoje kupatilo, a opremljene su mini barom, direktnom telefonskom linijom, kablovskim TV programom, internetom, klimom, radiom.

 

]]>