Venčanice Dar

vencanice_dar_logo

U samom centru Beograda, na uglu Pop Lukine i ulice Maršala Birjuzova, u zgradi pod brojem 53a/8, na I spratu nalazi se početna stanica za ostvarenje Vaših snova. Ulaskom u glamurozni salon venčanica „Dar“, sve devojke otvaraju vrata bajke o kojoj su od detinjstva maštale. Dovoljno je da se nađete u ovom bajkovito uređeneom prostoru sa mnogo haljina koje su Vam na dohvat ruke i čarolija počinje.

Ako još niste odabrale haljinu u kojoj želite da izgovorite sudbonosno DA, uđite u „Dar“ i sigurno ćete naći ono o čemu ste oduvek maštale.

Šta god da ste zamislile na ovom mestu možete i da ostvarite, a devojke koje nisu sigurne kako žele da izgledaju na dan svog venčanja od osoblja salona „Dar“ mogu da dobiju sjajne ideje. Oni će Vam predstaviti unikatne modele venčnica i haljina, a Vi njima možete da date predlog za novi model koji će sa zadovoljstvom prihvatiti. U njihovim modelima od najkvalitetnije svile, čipke, satena, tila, veza, osećaćate se prijatno tokom cele ceremeonije Vašeg svadbenog veselja.

U ovom salonu možete naći i venčanice i haljine luksuznog italijanskog brenda „Cosmobella“. Pored bele, koja je i dalje tradicionalna boja, devojke koje žele da budu drugačije ovde mogu da izaberu krem-zlatne modele širokih venčanica, uskih haljina, ali i kratko-dugih. Ako Vam se baš dopadne neki model, a nije prilagođen Vašoj građi, nadarene krojačice iz salona će se potruditi da je dorade i oblikuju po vašem telu.
Osim što Vam nudi odevnu kombinaciju za venčanje, „Dar“ može preuzeti na sebe i odgovornost za celokupan izgled pratećih detalja i prostora u kome ćete provesti najvažniji dan.

Adresa:

Maršala Birjuzova 53a , I sprat

11000 Beograd

Telefon:

011/3287-099

062/345-479

Web sajt:

www.vencanice-dar.com