Salon Slađana Venčanice osnovan je 1994. godine i sa radom je počeo u TC Zeleni venac. Na tom mestu postojao je sve do 1999. godine kada je premešten u TC Piramida gde i danas uspešno posluje. Bogato iskustvo tokom 17 godina rada usrećilo je preko 3.000 zadovoljnih devojaka koje su svoje sudbonosno da rekle u venčanim haljinama Slađana Venčanice. Sve venčanice se izrađuju posebno i unikatno, prateći pri tom, trenutne modne trendove, ali i u skladu sa željama kupca.

Profesionalno i stručno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom je uvek spremno da izađe u susret svojim klijentima i pomogne u odabiru pravog modela, uvažavajući pri tom sve zahteve.

Posebne pogodnosti koji se nude u našem prodajnom objektu u TC Piramida, jesu pre svega te da se modeli mogu korigovati prilikom kupovine ili iznajmljivanja (suze, skrate, prošire…) po veoma povoljnim cenama.

O našem kvalitetu govore i uspesi na revijama 2002. u Vila Jeleni i 2004. u Hajatu, kao i odlična saradnja sa salonom lepote Vodolija i sa poznatim frizerskim stilistom Mikijem Panjkovićem.

Dođite i uverite se zašto se izdvajamo od svih drugih salona venčanica.

Sa poštovanjem osoblje salona Slađana Venčanice

]]>