logo_viliver

Adresa:

Bulevar Mihajla Pupina 10d/31vp
(Yu biznis centar)
11070 Novi Beograd

Telefoni:

011/3149-776

064/64-93-001

Fax:

011/3149-776

Web sajt:

www.viliver.rs

OPTIMO SLAVI 15 godina u Srbiji, i poklanja 15% popusta svakog meseca

Ove godine slavimo 15 godina saradnje sa partnerima iz Austrije, i jedan od načina na koji ćemo to obeležiti su popusti.
Svakog meseca ćemo davati 15% popusta na odabrane artikle.

Ovog meseca na popustu su sledeći proizvodi:

Popust važi samo za navedene proizvode u svim dimenzijama i u svim varijantama tvrdoće.

AKCIJA ZA NAVEDENE PROIZVODE VAZI OD 04.05.2015. do 31.05.2015. godine.

 

VILIVER iza sebe ima višedecenijsku proizvodnju predmeta od punog drveta a u poslednjih 15 godina proizvodi visokokvalitetne krevete standardnih i vanstandardnih dimenzija dužine ili širine, noćne ormariće, komode, sve od masiva drveta najčešće jasena. Kako smo već naveli, posedujemo sopstvenu proizvodnju u sklopu koje se nalazi i sušara tako da svaki komad drveta ispratimo od početka do finalnog proizvoda.

Pored standardnih, izrađujemo krevete pogodne za košarkaše kao i hotelske krevete, farbamo ih u boju po želji kupca ili premazujemo uljima što ih svrstava u ekokrevete.

U ponudi imamao i najkvalitetnije dušeke renomiranih  proizvođaca bilo da su od memory pene, latexa ili sa  žičanim bonel oprugama u džepičastim jezgrima u kombinaciji sa vlaknima biljaka kao sto su sisal ili kokos, kao i letvičaste podloge za dušeke

Nudimo i perjane i paperjaste pokrivače, anatomske jastuke, topere…

Dostava i montaža, kao i davanje raznih saveta koji se tiču drveta ili udobnosti zdravog spavanja su potpuno besplatni.

EKO KREVETI “VILIVER”- O ČEMU SE RADI ?
Naravno o krevetima od masiva drveta. Najčešće zastupljena vrsta drveta je jasen, retko brest. Koristi se isključivo sirovina iz srpskih šuma koje imaju sertifikat o pravilnom gospodarstvu. Po tome se naši kreveti razlikuju od uvoznih čije poreklo sirovine može biti sumnjivo tj. bez odgovarajućih dokaza o ispravnosti. Pri završnoj obradi ne upotrebljavaju se lakovi čak ni oni koji su na bazi vode nego isključivo BILJNO ULJE koje se dobija iz kore agruma.

ZAŠTO DRVENI EKO KREVET?
Postoji nekoliko razloga zašto je dobro odlučiti se ZA drveni EKO KREVET.

  1. U procesu proizvodnje zdravlje radnika nije ugroženo kao što je slučaj kada se radi vestačkim materijalima. Važno je naglasiti da pošto nema završne obrade lakovima nema ni otrovnih isparenja u atmosferu, te je na taj način zaštićena i okolina.
  2. Kada unesemo krevet u sobu – drveni EKO KREVET je izvor zdravlja jer potiče iz zdrave šume. Izuzetno je dugotrajan – na svoj način “štedi” dalje korišćenje drvene sirovine. Može služiti i kao regulator vlage. Ako je u vazduhu nema dovoljno, drvo ispušta vlagu, ako je u prostoru ima previše, drvo je upija. Na kraju, budući da se ne koriste vestački materijali nema opasnih zračenja i isparavanja u prostoru kao što je slučaj kod nameštaja koji je od pločastih materijala kao sto je iverica ili medijapan.
  • Drveni nameštaj premazan BILJNIM ULJEM ima mogućnost eventualne restauracije. Ako dođe do oštećenja veoma je jednostavno “popraviti” ga bez većih ulaganja.
  • Samim pogledom na krevete ili nameštaj koji je tretiran BILJNIM ULJEM, uočićemo da je svaki predmet UNIKAT, obzirom da je god drveta uvek drugačiji.
  • Korišćenjem EKO KREVETA ostajemo u vezi s prirodom bez griže savesti da smo joj učinili nešto loše
  • Na kraju priče EKO KREVET je potpuno moguće reciklirati jer je biorazgradiv što nije slučaj sa vestačkim materijalima i tako ga ponovo vraćamo prirodi od koje smo ga samo “pozajmili” na nekoliko stotina godina.

Biće nam drago da nas posetite i eventualno odlučite za kupovinu kod nas.

Nalazimo se u YBC, Bulevar Mihaila Pupina 10D/VP local broj 31, Novi Beograd, telefon: 011/3149 776, www.krevetiviliver.com