Zlatara Topalović

logo_topalovic

U ZLATARI TOPALOVIĆ možete pronaći najfinije komade nakita, koji će zadovoljiti najrazličitije ukuse.

Stručna obrada, nove tehnologije i precizna izrada odlikuju ovaj porodični posao započet pre više od 40 godina, i kao rezultat daju tehnički i estetski kvalitetan komad nakita, koji parira svetskim trendovima.

Pred Vama se otvara čitava paleta raskošnih modela izuzetno dizajniranog nakita, od tradicionalnog i konzervativnog do modernog, trendi i nesvakidašnjeg, prilagođeno svim prilikama i dostupno svima.

Zastupljene su sve vrste nakita ručne i mašinske izrade

(i to u belom, žutom, roze zlatu, kao i kombinaciji ovih boja)

PRSTENJE

Posebno izdvajamo kolekciju vereničkog prstenja sa dijamantima. Široku paletu prstenja zahtevnije izrade sa ručno fasovanim dragim, poludragim kamenjem, biserima i cirkonima do diskretnijih modela sa jednim kamenom.

NAUŠNICE

Od ekskluzivnih minđuša sa dijamantima, poludragim, dragim kamenjem i biserima do diskretnijih varijanti u belom ili zutom zlatu sa cirkonima ili bez kamenja.

OGRLICE I LANCI

Od svečanih dijamantskih do cirkonskih najrazličitijih izrada i dužina, kao i široku paletu bisernih ogrlica (fresh water cultured pearls) visokog kvaliteta i prelepe palete boja.

NARUKVICE

Od klasičnih modela standardne izrade, preko čvrstih i masivnih, do onih modernijih cirkonskih varijanti, ili u kombinaciji sa kaučukom.

BROŠEVI I PRIVESCI

Sa dijamantima, poludragim kamenjem, biserima, ili pečenim emajlom.

DEČIJI PROGRAM

U kombinaciji zlata sa pečenim emajlom u boji, ili kaučukom.

VERENIČKO PRSTENJE

Za one koji su se odlučili da svoju lepšu polovinu zauvek zadrže uz sebe, nudimo širok asortiman brilijantskog vereničkog prstenja u belom i žutom zlatu, kako tradicionalnijeg tako i modernijeg dizajna, uključujući i prirodno kamenje najfinije obrade.

BURME

U svojoj kolekciji posedujemo preko pedeset modela burmi, isključivo ručno rađenih, od čuvenih engleskih, preko burmi u tri boje zlata, do modernih četvrtastih, ili masivnih burmi od belog zlata sa brilijantima. Po želji, svaki model može biti anatomski oblikovan iznutra, i imati gravuru sa unutrašnje ili spoljašnje strane.

NAKIT ZA VENČANJA

Pored burmi, nudimo izuzetan izbor kompletnog nakita za venčanja, od elegantnih ogrlica, preko narukvica i naušnica, do dugmadi za košulje i šnala za kravate…

SREBRNI NAKIT

Takođe vam je na raspolaganju širok asortiman srebrnog nakita, kao i nakita od hirurškog čelika, svih vrsta, u kombinaciji sa dijamantima, poludragim kamenjem, koralima, i pečenim emajlom u boji.

BRENDOVI

Za one sa istančanijim ukusom, koji prate svetske trendove, tu su i poznati italijanski brendovi nakita TI SENTO i NOMINATION, sa kolekcijama koje radoznale izazivaju svojim dizajnom, a pravim ljubiteljima oduzimaju dah.

USLUGE

Veoma je bitno napomenuti da vršimo usluge popravke nakita, otkupa zlata, izrade po narudžbini (uz stručne konsultacije naših majstora),održavanje nakita, procene nakita, kao i bezbolno bušenje ušiju…

Ono što jeste sigurno je to da u zlatari Topalović možete pronaći svaki detalj koji će pomoći u kreiranju vašeg imidža. I više od toga, sasvim sigurno ćete biti iznenađeni komadima nakita koji prevazilaze Vaša očekivanja. Uz ljubazno osoblje i stručne savete pronaćićete nešto za sebe, ali i za poklon po kojem će vas sigurno pamtiti.

Ukoliko ni to ne zadovolji vaše prefinjene ukuse, izazovite nas svojim idejama, nećete biti razočarani.

Čekamo Vas…

Sa poštovanjem, Vaša zlatara Topalović

Adresa:

Bulevar kralja Aleksandra 192
11000 Beograd

Telefon:

011/2421-454

Fax:

011/2421-454

Web sajt:

www.zlatartopalovic.rs