Bona fides lounge se od 2006. godine pridružio kompaniji ZuZu’s, koja poseduje još pet renomiranih lokala u Beogradu: restoran Tribeca u Knez Mihajlovoj ulici, wine bar Noho i ZuZu’s café na Obilicevom Vencu kao i Tribeca café bar u Trecem bulevaru i Trolly u Delta City-ju na Novom Beogradu.

Tada, Bona fides lounge je potpuno renoviran i kao za svaki naš lokal, enterijer potpisuje arhitekta Vladimir Gugl.

Unosimo šarenilo u beogradsko sivilo.

Pokušaćemo da redefinišemo izlizanu reč “koncepcija”. Kako? Tako što ćemo malo da iskočimo iz dosadnog i uobičajnog koloseka i da vam ponudimo sve ono što zaista valja.

Nismo se koncentrisali samo na jedan pravac jer naša ciljna grupa su ljudi koji vole da se dobro provedu kako uz bendove tako i uz elektronsku muziku. Iz tog razloga kod nas možete čuti pop, rock, jazz, soul, funk, house, latino, fusion, pri tome nemojte da se iznenadite kada čujete odlične live bend interpretacije Mark Ronson-a & Amy Winehouse “Valerie”, Mika “Take it Easy” i “Big Girls”, Paul Van Dyke “White Lies”, Shapeshiftrs “New Day”, Roisin Murphey “Let me Know” ili sweet&sticky ritmove deep house-a, groovy latino house i upbeat electronica-u ili potpuno komercijalni just house in the house koje “vrte” domaći i strani komercijalni i underground DJ-evi.
Posetite našu galeriju fotografija koja se redovno ažurira na www.myspace.com/bonafideslounge

]]>